Què oferim?

"La satisfacció del client és el nostre gran repte"

Els nostres serveis estan estretament lligats al món de les reformes en general però la nostra especialitat són les reformes de banys. Ara bé, el nostre equip de reformes també executa molts altres serveis que es detallen a continuació:

 

Passos a seguir per reformar el bany

Contacti amb nosaltres

Primer ha de contactar amb nosaltres per telèfon [tlf.: 616 059 484], per correu electrònic [info@reformesbanys.com] o mitjançant aquest formulari. Fixarem un dia per fer reunir-nos per a què ens expliqui com vol reformar el seu bany. Nosaltres l'assessorarem en tot el necessari.

contactar →
Elaboració del projecte i pressupost

D'acord amb la seva exposició d'idees, elaborarem vàries propostes que les plasmarem en diferents planells. Escoltarem les seves necessitats i farem els canvis escaients. Presentarem el pressupostos corresponents i es fixarà una data d'inici i acabament de l'obra.

contactar →
Inici de les obres i assessorament final

Un cop ja s'hagi aprovat el pressupost se l'assignarà una persona de confiança per a què s'encarregui de tot el desenvolupament de la reforma del seu bany. Un cop acabada el bany, l'assessorarem en temes decoratius i d'altres complements de disseny.

contactar →

Àmbit d'actuació Reformes Banys

Els nostres serveis van dirigits a particulars i a empreses que necessitin d'una reforma de bany sense sorpreses ni complicacions. Amb nosaltres vostè sempre es sentirà recolzat durant el desenvolupament de la nostra tasca, l'escoltarem en tot moment i ens preocuparem de què el seu bany sigui perfecte per a vostè.

L'equip de reformes de banys desenvolupa la seva tasca professional, bàsicament, a Barcelona ciutat i la seva àrea d'influència. Això no obstant també es realitzen tot tipus de reformes de banys per tot el territori de Catalunya.


Veure Barcelona en un mapa més gran 

veure poblacions →

Necessita finançament?

     

L'equip de Reformes Banys es preocupa pels seus clients i ha realitzat acords de col.laboració amb entitats de crèdit.

Si ara no pot reformar el seu bany, no es preocupi perquè el nostre equip de reformes de banys ha establert acords de col·laboració amb entitats de crèdit per tal de què vostè tingui un tracte preferencial a l'hora d'obtenir crèdit per reformar el seu bany. Contacti amb nosaltres.